Ønsker du at melde dig eller din virksomhed ind hos Erhvervsantropologerne skal du sende en mail til ea@erhvervsantropologerne.dk. Oplys navn, adresse, e-mail, evt. link til LinkedIn profil og virksomhed. Husk at notere om du ønsker et privat- eller et virksomhedsmedlemskab. Herefter vil du modtage en mail med medlemsnummer og detaljer for betaling. Kontingentet trækkes d. 20. i næstkommende måned.

Et privat medlemskab af Erhvervsantropologerne giver adgang til alle foreningens arrangementer, invitation til foreningens LinkedIn gruppe og til at blive nævnt på Erhvervsantropologernes hjemmeside.

Pris, privat medlemskab: DKK 400/år.

Et virksomhedsmedlemskab indbefatter adgang til arrangementerne og Linked-in gruppe for interesserede medarbejdere, mulighed for eksponering med virksomhedens logo og link på Erhvervsantropologernes hjemmeside.

Pris, virksomhedsmedlemskab: DKK 2000/år.

Når du er blevet medlem, og har modtaget dit medlemsnummer, kan du vælge at tilmelde betalingen af medlemskabet til Betalingsservice, ved at benytte nedenstående links. I feltet “Deb.gr.nr.” skal blot skrives “00001”.

Tilmeld medlemskab til Betalingsservice