Bindestregs-antropologer20. januar 2015: "Bindestregs-antropologer", oplægsholder: Bettina Hauge, Rikke Ulk, Simon Lex, Grethe Thomas

Til årets nytårskur havde Erhvervsantropologerne samlet fire bindestregs-antropologer i de bløde sofaer til en diskussion af, hvad de mange bindestreger betyder for dem, der til daglig arbejder som -antropologer. I panelet sad Bettina Hauge, tekno-antropolog ved DTU, Rikke Ulk, chef- og design-antropolog ved Antropologerne, Simon Lex, innovations- og organisations-antropolog hos Institut for Antropologi på KU, og Grethe Thomas, sundheds-antropolog og uddannet sygeplejerske i Trygfonden.

Det blev til en livlig debat mellem panel og medlemmer omkring samspillet mellem uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og andre professioner i skabelsen af de proffesionelle antropologer. Blandt andet blev det diskuteret, om der skal kæmpes for at fastholde en antropologisk faglig identitet i det øgede samarbejdende erhvervsliv, eller om en sådan identitet slet ikke eksisterer.