Erhvervsantropologernes forårsarrangement tog form af et særarrangement på Teateret ved Sorte Hest. Her overværede medlemmerne den spændende og tankevækkende forestilling, HITLER ON THE ROOF. Før forestillingens start samledes antropologer og ledsagere i foyeren til en introduktion til stykket og dets temaer af Karen Lisa Salamon samt samtale med forfatter og instruktør Rhea Leman.

Stykket finder sted i året 2018 under Berlin, hvor Hitlers propagandaminister Joseph Goebbels sidder i resterne af førerbunkeren og gennem sit radioprogram fortsat udbreder sin propaganda. Han får besøg propaganda-filminstruktør Leni Riefenstahl og det leder til et opgør omhandlede kunst, propaganda, selvcensur og ikke mindst ansvar. 

Efter halvanden time i selskab med Goebbels og Riefenstahl, var der mulighed for samtale med Rhea Leman samt stykkets to skuespillere Ina-Miriam Rosenbaum og Søren Bang Jensen. Her blev der blandt andet stillet spørgsmål omkring det at portrættere de historiske figurer og deres handlinger. Derudover nåede diskussion forbi forholdet mellem politik og kunst – herunder propaganda som et aktuelt fænomen i det politiske landskab i form af fake-news og manipulation, der influerer holdninger og diskurs både herhjemme og i udlandet.